Agendabeheer

Bij Shift Office Support begrijpen we hoe belangrijk agendabeheer is voor de efficiëntie en het succes van jouw onderneming. Tegenwoordig is het beheren van jouw agenda veel meer dan alleen het bijhouden van afspraken; het is cruciaal voor het optimaliseren van je tijd en planning en het waarborgen van een soepele bedrijfsvoering. Daarom kan je bij de personal assistants van Shift Office Support terecht voor agendabeheer, speciaal om aan jouw unieke zakelijke behoeften te voldoen.

Wil jij je agendabeheer uitbesteden?

Als het jongleren met al je afspraken en taken je weghoudt van wat echt telt – je bedrijf laten bloeien – dan is het tijd om eens na te denken over het uitbesteden van je agendabeheer. Bij Shift Office Support helpen we je graag, zodat jij je kunt focussen op jouw passie en je bedrijf. Met ons aan je zijde heb je een team dat jouw afspraken, meetings en evenementen feilloos voor je regelt.

Wat valt er onder agendabeheer door Shift Office Support?

Agendabeheer gaat veel verder dan alleen het noteren van afspraken in je agenda. Wij zorgen ervoor dat elke minuut van je werkdag optimaal wordt benut, of in ieder geval zo effectief mogelijk wordt ingevuld. Bij Shift Office Support nemen we deze taak serieus en bieden we een breed scala aan diensten om jouw agenda vlekkeloos en efficiënt te beheren. Hieronder valt:

 • Planning van afspraken: Niet alleen het inplannen van afspraken, maar ook het herzien en herplannen indien nodig, rekening houdend met jouw voorkeuren en prioriteiten.
 • Beheer van vergaderingen: Het organiseren van vergaderingen, inclusief het regelen van de locatie (fysiek of digitaal), het uitnodigen van deelnemers, en het zorgen voor benodigde materialen of technologie.
 • Tijdmanagement: Analyseren van je schema om te zorgen voor een optimale verdeling van je tijd over verschillende taken en activiteiten, met als doel de productiviteit te verhogen.
 • Herinneringen en follow-ups: Het instellen van herinneringen voor belangrijke afspraken en deadlines, en het verzorgen van follow-ups waar nodig om ervoor te zorgen dat geen enkele actie wordt gemist.
 • Persoonlijke agenda-integratie: Het integreren van persoonlijke afspraken met professionele verplichtingen om een balans te vinden die werkt voor jouw levensstijl.
 • Reistijd en Logistiek: Planning van reistijden tussen afspraken in, om ervoor te zorgen dat je altijd op tijd bent zonder je gehaast te voelen.
 • Speciale evenementen en projecten: Ondersteuning bij de planning en uitvoering van speciale evenementen of projecten die extra aandacht vereisen binnen jouw agenda.

Shift Office Support in het kort:

 • We voeren taken slim & snel voor je uit, altijd in overleg; 
 • Graag denken we actief met je mee, zodat je nooit meer over een idee of aankoop hoeft te twijfelen; 
 • Wij zorgen ervoor dat je minder in je bedrijf werkt maar juist tijd hebt om aan je bedrijf te werken;
 • Je hebt altijd overzicht door onze slimme actielijst; 
 • En….heb je toch even stress omdat je koffie over je toetsenbord is gegaan of wat dan ook, weet dan dat je ons ook altijd kunt bellen of om even stoom af te blazen want wij zijn er voor je.
Agendabeheer in Outlook

Waarom agendabeheer uitbesteden?

Waarom je agendabeheer uitbesteden? Bij Shift Office Support besparen we je tijd en verhogen we je productiviteit door het zorgvuldig bijhouden van je agenda. Onze ervaren virtual assistants bieden organisatie en overzicht, waardoor dubbele boekingen worden voorkomen en je altijd op tijd bent voor je afspraken. Bovendien bieden we flexibiliteit, of het nu gaat om regelmatige vergaderingen, last-minute afspraken of verschillende tijdzones, onze virtual assistants passen zich aan jouw behoeften aan, waardoor je een naadloze en stressvrije ervaring hebt. Met Shift Office Support aan je zijde, kun je je concentreren op wat echt belangrijk is voor jouw bedrijf.

Agendabeheer door Shift Office Support

Bij Shift Office Support is ons streven naar uitmuntendheid de kern van ons bedrijf. Wij geloven dat elk aspect van onze dienstverlening moet worden uitgevoerd met de hoogste mate van professionaliteit, betrouwbaarheid en toewijding. Dit geldt met name voor ons agendabeheer, waarbij onze virtual assistants zich toeleggen op het leveren van hoogwaardige diensten die voldoen aan de unieke behoeften en verwachtingen van onze klanten.

Onze virtual assistants zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun expertise, ervaring en toewijding aan uitmuntendheid. Ze zijn niet alleen bekwaam in het beheren van complexe agenda’s, maar ook in het leveren van een uitzonderlijke klantenservice die verder gaat dan de standaard verwachtingen. Met Shift Office Support aan je zijde, kun je erop vertrouwen dat je agendabeheer in goede handen is.

Met Shift Office Support aan je zijde, kun je je concentreren op wat echt belangrijk is voor jouw bedrijf, terwijl wij zorgen voor een efficiënt en georganiseerd agendabeheer. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jou kunnen helpen om je agenda moeiteloos en effectief te beheren.