Top 3 beste virtual assistant bureau

Mega trots

Voor het tweede jaar op rij staat Shift Office Support in de top 3 van Beste Virtual Assistant bureaus. Wat ben ik hier ongelofelijk en mega trots op. 

Sinds ik in 2019 met Shift Office Support begon, heb ik geen dag stil gezeten. Sindsdien is er ook zoveel veranderd. Inmiddels heb ik 9 toppers die net als ik opdrachten voor jou uitvoeren. Het is zo mooi om zoveel hardwerkende ondernemers te mogen ondersteunen. Wij ondersteunen jou op de achtergrond zodat jij kunt doen waar je goed in bent. Dat Shift Office Support dan nu na 4 jaar alweer in de top 3 staat van beste virtual assistant bureau is bizar. 

Wij gaan even een feestje vieren om dit succes te vieren. 

Heb jij behoefte aan ondersteuning, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan klaar om je te helpen. 

Start een gesprek

Plan een videogesprek

Bel meteen

Stuur een Whatsapp