Betere werk privé balans bereiken?

Steeds meer mensen zoeken naar een betere werk privé balans.

Het is de laatste tijd steeds meer in het nieuws, meer Nederlanders willen dit jaar een betere werk privé balans krijgen. Het zette me aan het denken, hoe krijg je een betere werk privé balans? Als Virtual Assistant merk ik dat het enerzijds erg fijn is dat ik veel vanuit huis kan werken. Anderzijds kan het thuiswerken ook stress opleveren doordat werk en privé vaak door elkaar heen lopen.

Volgens mij door niet meer alles zelf te doen. Ga minder doen en doe wat je moet doen vooral heel erg goed!

Kijk eens naar je takenpakket, wat doe je allemaal en welke taken hiervan vind je absoluut niet leuk en kosten je veel tijd?

Misschien is het dat je administratie je teveel tijd kost of heb je hulp nodig bij het schrijven en inrichten van een e-mail automation?

Als jij hulp kunt gebruiken neem dan eens vrijblijvend contact op. Ik vertel je graag meer wat ik als virtual assistant voor jou kan doen.

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij een aantal van jouw to do's?

Ik vind het leuk om vrijblijvend met je mee te denken. Neem gerust contact op.

of

Virtual Assistant contact Caroline van Aart