Caroline van Aart

Caroline van Aart

Eigenaar

Caroline van Aart richtte vijf jaar geleden Shift Office Support vanuit een intrinsieke motivatie om zoveel mogelijk bedrijven en ondernemers te helpen. 

Ze merkte vanuit haar omgeving dat veel ondernemers bezig waren met randzaken. Ze konden de halve dag bezig zijn met facturatie, een paar teksten voor social media schrijven of met afspraken plannen. Het ging allemaal niet heel snel of efficiënt. 

Met haar ruime ervaring in zowel het bedrijfsleven als bij de overheid, weet ze wat er nodig is om een directeur, manager of zzp-er optimaal te ondersteunen. Inmiddels is Shift Office Support uitgegroeid tot een assistantbureau. Caroline coacht haar assistants en experts zodat topkwaliteit gewaarborgd blijft.  

De bedrijfsnaam en het logo zijn een knipoog naar haar  liefde voor de racerij en snelle auto’s. 

Mijn missie is om zoveel mogelijk bedrijven en ondernemers te helpen door een top assistant aan ze te koppelen. Hierdoor houden ze zich niet bezig met randzaken maar werken ze full focus aan de groei van hun bedrijf. 

Het team van Shift Office Support bestaat uit Virtual Assistants, Professional Organizer, Social Media expert en Growth Expert. Het team staat aan jouw kant om op z’n Rotterdams de mouwen op te stropen en de groei van je bedrijf een boost te geven. Zo houd jij tijd en focus over voor de andere leuke dingen in het leven.

Kunnen we ook met jou meedenken?