Op zoek naar een Interim Secretaresse in Dordrecht? Regel de zaken goed met Shift Office Support!

Dordrecht
Caroline Interim secretaresse directiesecretaresse

Ik ben een doortastende secretaresse die altijd in de hoogste versnelling aan de slag gaat. Ik houd ervan om zaken te signaleren en deze proactief op te pakken.
Lees meer…

Ben je op zoek naar een interim secretaresse of directiesecretaresse in regio Dordrecht?

Misschien heb je tijdelijk (extra) ondersteuning nodig? Bijvoorbeeld ter vervanging van zwangerschapsverlof of een langdurig zieke. Ik sta graag voor je klaar.

Ik heb een brede ervaring en heb als assistant gewerkt voor organisaties in zowel de profit- als de non-profit sector. Zoals banken, gemeenten, pensioenfondsen en consultancy.

Heb je daarom tijdelijk even extra capaciteit voor het secretariaat of zoek je projectondersteuning? Dan kan ik je helpen door meteen bij jou op kantoor aan de slag te gaan, zonder een uitgebreid inwerktraject.

Je kan daarbij kun je denken aan:
✔ E-mailmanagement & agendabeheer;
✔ Reizen coördineren;
✔ Vergaderingen en teammeetings organiseren;
✔ Trainingen & evenementen organiseren;
✔ Deelnemersadministratie bijhouden; 
✔ Vergaderstukken, notulen en actielijsten verzorgen;
✔ Teksten redigeren & website up to date houden;
✔ Webshop artikelen verzenden;
✔ Telefonische bereikbaarheid organiseren. 

Daarnaast ben ik beschikbaar als Virtual Assistant. Daarmee sta ik op afstand klaar om te ondersteunen waar nodig. Daarmee bespaar je tijd en geld. Voor veel van mijn klanten is dat een aantrekkelijke optie.

Ik bepaal graag samen wat het beste bij jouw vraagstuk past in een persoonlijk telefoon- of videogesprek.

Ik ben als interim secretaresse of directiesecretaresse beschikbaar in omgeving Rotterdam, Ridderkerk, Barendrecht en Dordrecht. Vanaf juli 2022 ben ik ook beschikbaar in de regio Tiel, Wamel, Rossum, Heerewaarden, Culemborg, Rhenen, Geldermalsen, Zaltbommel.

Als Interim Secretaresse sta ik voor je klaar!

Ik vind het leuk om vrijblijvend met je mee te denken. Neem gerust contact op.

of