Op zoek naar een Interim Secretaresse in Rotterdam? Regel de zaken goed met Shift Office Support!

Rotterdam - Virtual Assistant- Interim Assistant - Growth Hacking
Caroline Interim secretaresse directiesecretaresse

Ik ben een doortastende secretaresse die altijd in de hoogste versnelling aan de slag gaat. Ik houd ervan om zaken te signaleren en deze proactief op te pakken. Niet lullen maar poetsen zoals ze in Rotterdam zeggen en laat dat nou ook net mijn lievelingsstad zijn en het plaatje is compleet. Lees meer…

Ben je op zoek naar een interim secretaresse of directiesecretaresse in regio Rotterdam?

Misschien heb je tijdelijk (extra) ondersteuning nodig? Bijvoorbeeld ter vervanging van zwangerschapsverlof of een langdurig zieke.

Heb je daarom tijdelijk even extra capaciteit voor het secretariaat of zoek je projectondersteuning? Dan kan ik je helpen door meteen bij jou op kantoor aan de slag te gaan, zonder een uitgebreid inwerktraject.

Je kan daarbij kun je denken aan:
✔ E-mailmanagement & agendabeheer;
✔ Reizen coördineren;
✔ Vergaderingen en teammeetings organiseren;
✔ Evenementen & congressen organiseren;
✔ Vergaderstukken, notulen en actielijsten verzorgen;
✔ Teksten redigeren & website up to date houden

Daarnaast ben ik beschikbaar als Virtual Assistant. Daarmee sta ik op afstand klaar om te ondersteunen waar nodig. Daarmee bespaar je tijd en geld. Voor veel van mijn klanten is dat een aantrekkelijke optie.

Ik bepaal graag samen wat het beste bij jouw vraagstuk past in een persoonlijk telefoon- of videogesprek.

Ik ben als interim secretaresse of directiesecretaresse beschikbaar in omgeving Rotterdam, Ridderkerk, Barendrecht en Dordrecht.

Als Interim Secretaresse sta ik voor je klaar!

Ik vind het leuk om vrijblijvend met je mee te denken. Neem gerust contact op.

of

Virtual Assistant