Op zoek naar een Interim Secretaresse of virtual assistant in Rotterdam? Regel de zaken goed met Shift Office Support!

Rotterdam - Virtual Assistant- Interim Assistant - Growth Hacking

Ik ben een doortastende secretaresse die altijd in de hoogste versnelling aan de slag gaat. Ik houd ervan om zaken te signaleren en deze proactief op te pakken. Niet lullen maar poetsen zoals ze in Rotterdam zeggen en laat dat nou ook net mijn lievelingsstad zijn en het plaatje is compleet. Lees meer…

Ben je op zoek naar een interim secretaresse of virtual assistant in regio Rotterdam?

Misschien heb je tijdelijk (extra) ondersteuning nodig? Schakel dan Shift Office Support in als interim secretaresse of virtual assistant in Rotterdam. 

Heb je tijdelijk extra capaciteit nodig op het secretariaat ter vervanging van zwangerschapsverlof of vanwege een langdurig zieke collega? Shift Office Support gaat graag direct voor jou aan de slag op kantoor of virtueel, zonder een uitgebreid inwerktraject.

Je kan daarbij denken aan:
✔ E-mailmanagement & agendabeheer;
✔ Reizen coördineren;
✔ Vergaderingen & teammeetings organiseren;
✔ Evenementen & congressen organiseren;
✔ Vergaderstukken, notulen en actielijsten verzorgen;
✔ Teksten redigeren & de website up to date houden; 
✔ Social media verzorgen. 

Onze Virtual Assistants werken op afstand voor jou, daarmee bespaar jij een hoop tijd en geld. Voor veel van onze klanten is dit een aantrekkelijke optie. Graag overleggen we met jou, welke oplossing het beste past bij jouw vraagstuk via een telefoon- of videogesprek.

Onze interim secretaresses en directiesecretaresses zijn beschikbaar in omgeving Rotterdam, Ridderkerk, Barendrecht, Dordrecht (Drechtsteden), Zaltbommel, Geldermalsen, Den Bosch, Wageningen, Rhenen, Wamel en Rossum.
Anthony van der Hoest
Anthony van der HoestMTBS
Lees verder
Caroline heeft ons Office Management versterkt ten tijde van zwangerschapsverlof van een collega. Ze heeft ons verrast met haar klantgerichte aanpak en proactiviteit. Ze werkt secuur en communiceert prettig duidelijk.

Als interim secretaresse Rotterdam en virtual assistant Rotterdam sta ik voor je klaar!

Ik vind het leuk om vrijblijvend met je mee te denken. Neem gerust contact op.

of