De mensen achter Shift Office Support

Als Virtual Assistant en Growth hacker staan we aan jouw kant om op z'n Rotterdams de mouwen op te stropen en de groei van je bedrijf een boost te geven. Zo houd jij meer tijd over te houden voor de andere leuke dingen van het leven.

Shift Office Support Virtual Assistant

Virtual expert

Na ruim 17 jaar in vaste dienst te hebben gewerkt in het bedrijfsleven en bij de overheid, ben ik in 2019 gestart als eigenaar van Shift Office Support.

Ik ben een doortastende assistant, die altijd in de hoogste versnelling aan de slag gaat. Ik houd ervan om zaken te signaleren en deze proactief op te pakken. Ik ben proactief en mijn werkstijl en houding kenmerkt zich door ‘niet lullen maar poetsen’. Net zoals ze in Rotterdam zouden zeggen, laat dat nou ook net mijn lievelingsstad zijn.

Mijn missie is om er als virtual assistant voor te zorgen dat jij weer focus krijgt door alle bijzaken bij je weg te nemen. Dit doe ik met plezier, snelheid en een nuchtere instelling.

Shift Office Support Barry Growth Hacker

Growth expert

Ik ben als mens altijd op zoek naar nieuwe ervaringen. Ik word blij van het bedenken van innovatieve mogelijkheden om de wereld om mij heen een stukje mooier te maken. Ontmoetingen en samenwerking met mensen die dat zelfde doel nastreven, geven energie.

Ik wil in mijn werkzame leven een verbindende rol spelen in het realiseren van verbetering en vernieuwing. In afgelopen jaren heb ik me daarom verdiept in disciplines zoals Website design, Growth Hacking en Lean Startup.

Creatieve invalshoeken vinden, onconventionele tactieken, buiten bestaande kaders denken, initiatief nemen en mensen mee krijgen om planmatig verbeteringen te realiseren. Dat is een rol die mij ligt.

Wat anderen over ons zeggen

5/5
“"Caroline is een secretaresse die van 'niet lullen, maar poetsen' houdt. Ze is pro-actief en houdt het belang van het proces voor ogen.

Er is haar nooit iets te veel. Ze denkt en handelt snel. Het is een vrolijke meid en ze gaat altijd voor de kansen en de mogelijkheden. Een echte multitasker!!"”
Testimonial Margriet
Margriet Luth
Public Support
"Caroline is een hele fijne ondersteuner en collega. Ze weet van aanpakken, neemt initiatief en heeft oog voor de inhoud en haar collega's. Een kei in agendabeheer en organiseren.

Of het nou gaat om het ontzorgen van collega's of het organiseren van een personeelsreis, het is Caroline toevertrouwd. Ik vond het heel prettig om met haar te werken. Als manager mag je je gelukkig prijzen met een assistente als Caroline"
Testimonial Sharon
Sharon Verkuijl
Gemeente Alblasserdam
"Voor Caroline geldt: observeren, het stellen van de goede vragen en vervolgens zelfstandig (maar in volle samenwerking en onder een open communicatie) pro-actief en accuraat handelen en organiseren.

Caroline kan oppakken, doorpakken en daarmee ontzorgen. Ziedaar het profiel van een directie-, bestuurs- en managementsecretaresse, zoals ik haar een paar jaar in werksituatie heb mogen beleven bij de startup van de gemeente Molenwaard, de eerste gemeente zonder gemeentehuis, digitaal, dichtbij en persoonlijk.

In deze vernieuwende situatie voelde Caroline zich als een vis in het water. De tevredenheid over de kwaliteiten die Caroline inbracht was enorm groot, van 'hoog' tot 'laag'!"
Testimonial Henk
Henk Lingeman
Gemeente Molenwaard
“Caroline is op het gebied van secretariële ondersteuning en het uitvoeren van diverse taken op dit gebied een topper. Heeft een half woord nodig, is proactief, doortastend en rust niet tot de taak volbracht is. Absolute aanrader als je je als ondernemer bezig wilt houden met je kerntaken en je niet bezig wilt houden met repeterende secretariële taken.”​
Caroline is klantgericht, kordaat, no-nonsens en een aanpakker. Verschillende collega’s waren aangenaam verrast door haar pro-actieve attitude, met oplossingen komen voordat er om is gevraagd, en “klant”gerichte aanpak. Dit komt naar voren in de voorbereiding van reizen maar ook in het oppakken van de “travel policy”. Je was daarnaast een goed duo met de financieel manager; belangrijk voor het Office Management en voor MTBS breed.

Onze nieuwste Tips & Tricks

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van de Virtual Assistant en Growth Hacking

Laten we praten over jouw project!

We vinden het leuk om vrijblijvend met je mee te denken. Neem gerust contact op.

SHIFT OFFICE SUPPORT

Interim Assistant – Virtual Assistant – Growth Hacking

ALGEMENE VOORWAARDEN

PRIVACY STATEMENT

© SHIFT OFFICE SUPPORT | KVK 75032910