Wij zijn de sidekick voor kennisondernemers en coaches

Shift Office Support is er voor de drukbezette kennisondernemer én coach. Volgens Bedrijvenconsultants.nl werken we fijn met onze klanten samen en voeren we acties goed uit. Dat heeft ervoor gezorgd dat we in de top 3 staan van Beste Virtual Assistant Bureaus van Nederland en daar zijn we best wel trots op! 

Shift Office Support helpt organisatiedoelen te behalen door de inzet van ervaren en flexibele Virtual Personal Assistants, interim assistants, ervaren tekstschrijvers en social media managers. Zij werken dedicated voor jou aan opdrachten, pakken acties op, denken mee én adviseren (bijv. op het gebied van efficiënter en slimmer werken). Wij zorgen ervoor dat jij volledige focus kunt hebben op datgene waar jij goed in bent. Dan nemen wij alle operationele uitdagingen uit handen. Fijn toch?  

Shift Office Support levert top VA's die de sidekick zijn voor ondernemers. Ze denken mee, adviseren en voeren acties uit.

Missie

De missie van Shift Office Support is om jou relaxed te laten ondernemen. Ondernemen kan soms best eenzaam zijn. Er zijn zoveel besluiten te nemen en hoe weet je nu of je de juiste beslissing hebt genomen? Dan is het fijn om te kunnen sparren met degene die dichtbij jouw bedrijf staat. Jouw personal virtual assistant.

Wij leveren top assistants die een uitgebreide selectieprocedure hebben doorlopen. Je kunt er van op aan dat wij hoge kwaliteit leveren. Ontmoet via de knop hieronder het team van assistants, tekstschrijvers en social media managers. 

Hoe wij werken:

We hebben een gesprek over jouw ambities, doelen en dingen waar je tegenaan loopt en hoe een Assistant daarbij kan helpen

Wij gaan vrijblijvend voor je op zoek naar een oplossing op maat

Je hebt een kennismaking met één van onze VA’s en we bespreken ons plan om je verder te helpen

We gaan vol gas voor je aan de slag!

Een greep uit onze opdrachtgevers

Shift Office Support Virtual Assistant klant WWLA logo

Veel gestelde vragen over een Virtual Assistant

Een Virtual Personal Assistant is een persoonlijke assistent die – op afstand, allerlei werkzaamheden uitvoert om je te ondersteunen.

Lees bijvoorbeeld ook deze tips over het inschakelen van een Virtual Assistant of ons artikel over de verschillende Virtual Assistant types.

Ondersteuning door een Virtual Personal Assistant is al mogelijk vanaf €50 per uur ex btw. Lees hier meer over de virtual assistant tarieven.

Dat kan heel breed zijn. Voor veel klanten doen wij bijvoorbeeld de volgende taken:

  1. Agenda en email beheer;
  2. Organisatie van evenementen en meetings;
  3. Maken van visuals;
  4. Deelnemersadministratie voor trainingen/masterclasses bijhouden;
  5. Teksten redigeren en schrijven; 
  6. Afhandeling van facturen;
  7. Regelen van cadeaus, relatiegeschenken en reizen;
  8. Beheer van Social media;
  9. Schrijven van blogs.

Kortom: daag ons maar uit. We hebben verschillende experts in ons netwerk, dus waarschijnlijk kunnen we het wel aan 🙂

Dit vinden we een heel belangrijke vraag. We sluiten altijd een geheimhoudingsverklaring af, waarin de afspraken nauwkeurig zijn vastgelegd. Gegevens slaan we op in beveiligde cloud-diensten en ook wachtwoorden, worden opgeslagen in een digitale kluis.

Wij werken met een team van vaste Virtual Assistants. Zo is er altijd een geschikte vervanging, als dat nodig is.

De manier waarop we samenwerken, verschilt een beetje per opdrachtgever.
Vaak gebruiken we online tools zoals Dropbox, Google Drive en Asana of Trello.
 
Afhankelijk van de behoefte helpen we bij het inrichten hiervan, of we sluiten aan bij de bestaande oplossingen.
Hier maken we specifieke afspraken over, als we aan de slag gaan.

We hopen natuurlijk dat we je heel lang blij kunnen maken met onze service. Maar als je wilt stoppen doen we niet moeilijk. We hanteren een opzegtermijn van 1 maand.

Ik spreek vaak secretaresses, marketing experts, communicatie medewerkers of andere ondersteuners die mij vragen hoe je virtual assistant kan worden. Ik heb mijn ervaringen daarom op een rij gezet. Check deze post > virtueel assistent worden 

Jazeker, wij helpen je graag aan een flexibele, ervaren Virtual Assistant uit ons netwerk. Gratis en voor niets. Het enige wat je betaalt is het uurtarief van de Virtual Assistant.

Ons team van Assistants en Social Media Managers staat voor je klaar

Start een gesprek

Plan een videogesprek

Vraag informatie aan

Je krijgt binnen 24 uur een reactie