Personal Assistant Nederland

Welkom bij Shift Office Support, dé expert op het gebied van persoonlijke assistentie. Wil jij een personal assistant in Nederland inhuren? Vanuit ons kantoor staan wij klaar om je te assisteren! In een snel veranderende zakelijke omgeving waar efficiëntie en flexibiliteit van essentieel belang zijn, helpen wij je graag om je bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen. Of je nu behoefte hebt aan agendabeheer, het bijhouden van e-mailcorrespondentie of ondersteuning bij het vereenvoudigen van je administratieve taken,  personal assistants inhuren in Nederland kan jou zeker helpen!

Personal Assistant inhuren in Nederland?

Hoewel onze vestiging niet landelijk verspreid is, staan we graag voor je klaar met betrekking tot alle aspecten van jouw bedrijf. Vanuit ons kantoor in Wamel, nabij Tiel, fungeren wij als de ideale partner voor ondernemers in heel Nederland! Shift Office Support streeft naar de groei van jouw bedrijf; we zijn enthousiast om aan de slag te gaan en de handen uit de mouwen te steken. Door samen te werken met een Virtual Assistant, behoud je kostbare focus voor de groei van je onderneming en voor andere plezierige aspecten van het leven. Afhankelijk van jouw behoeften bieden wij verschillende diensten aan, waaronder virtual en interim assistants, tekstschrijvers en een social media managers. Ontmoet ons team en kom te weten hoe we jou kunnen helpen. 

Wat doet een Personal Assistant?

Een Personal Assistant (PA) staat voor je klaar (ongeacht plaats en tijd) om proactief en volgens afspraak jouw werk uit handen te nemen. Personal Assistant inhuren in Nederland? Wij zijn jouw persoonlijke assistent, zij het op afstand.

Agenda & Communicatie

Het managen van de agenda is een van de diensten van een personal assistant. Afspraken, vergaderingen en deadlines worden nauwkeurig bijgehouden. Daarnaast speelt de personal assistant een essentiële rol in communicatiebeheer, inclusief het beantwoorden van e-mails, telefoontjes en het organiseren van alle correspondentie. Met een diepgaande kennis van de voorkeuren en prioriteiten van onze opdrachtgever zorgt de personal assistant voor gestroomlijnde communicatie. Zo besparen we waardevolle tijd.

Administratieve taken

Naast agendabeheer en communicatie staat de personal assistant ook paraat voor diverse administratieve taken. Dit varieert van het opstellen van documenten en presentaties tot het beheren van financiële administratie. In sommige gevallen kan de personal assistant zelfs fungeren als interim assistent. Uiteraard behandelen wij vertrouwelijke informatie altijd met discretie en professionaliteit. Meer weten over Personal Assistant in Nederland? Lees hier verder. 

Waarom een Shift Office Support inschakelen?

Als ondernemer barst je van ideeën, maar door gebrek aan tijd krijg je ze vaak niet geïmplementeerd. Helaas is dit de realiteit voor veel ondernemers. Als Personal Assistant in Nederland bieden wij dé oplossing! Wij staan paraat om taken op ons te nemen die jij liever vermijdt. Hierdoor bespaar je niet alleen tijd, maar creëer je ook mentale ruimte om actief aan je bedrijf te werken in plaats van erin. Laat ons team je ondersteunen!

Wat levert het werken met Shift Office Support jou op? 

  • Wij zorgen voor een actielijst die realiseerbaar is en past in jouw weekplanning;  
  • We voeren taken slim & snel voor je uit, altijd in overleg; 
  • Graag denken we actief met je mee, zodat je nooit meer over een idee of aankoop hoeft te twijfelen; 
  • Wij zorgen ervoor dat je minder in je bedrijf werkt maar juist tijd hebt om aan je bedrijf te werken;
  • Je hebt altijd overzicht door onze slimme actielijst; 
  • En….heb je toch even stress omdat je koffie over je toetsenbord is gegaan of wat dan ook, weet dan dat je ons ook altijd kunt bellen of om even stoom af te blazen want wij zijn er voor je.

Nieuwsgierig naar wat wij als personal assistent in Nederland voor jou kunnen betekenen?

We vinden het leuk om vrijblijvend met je mee te denken. Plan direct een online introductie of neem contact op!