Op zoek naar een SEO tekstschrijver?

Bied klanten rijke content Kom hoger in Google rankings  Vergroot je autoriteit​

Een SEO tekstschrijver heb je in no-time terug verdiend

Bij Shift Office Support houden we van teksten schrijven en dan vooral als SEO tekstschrijver. Waarom? Omdat het echte impact heeft! Zoals ook te lezen valt in dit Wiki artikel, is de kwaliteit en optimalisatie van content cruciaal voor een goede online vindbaarheid

Wanneer je werkt met een ervaren SEO tekstschrijver, zorgt het ervoor dat jouw bedrijf hoger scoort in Google rankings, zonder dat je daarvoor dure Google advertenties hoeft in te zetten. Dat is fijn! Een SEO tekstschrijver heb je daarom in no-time terug verdiend. Joan uit ons team kan je hier perfect bij helpen. 

Wanneer is een SEO tekstschrijver handig?

Misschien ga je binnenkort een nieuwe website laten bouwen maar heb je eigenlijk nog geen tijd gehad om teksten voor je website te schrijven. 

Of misschien wil je meer zichtbaar worden op Social Media maar heb je geen tijd of inspiratie om teksten te schrijven.

Of je wilt een maandelijkse blog of nieuwsbrief naar je vaste klanten verzenden maar je weet niet waarover je moet schrijven. Ook dan kunnen wij als SEO tekstschrijver ondersteuning bieden.

Wij pakken dit graag voor jou op!

seo-tekstschrijver

Hoe we je op voorsprong zetten

Om zo goed mogelijk geoptimaliseerde SEO teksten voor jou te schrijven, hebben we een werkwijze, zodat we zeker zijn dat we jouw stijl en wensen goed in beeld hebben en de beste oplossing daarvoor vinden. 

  1. We starten altijd met een interview, zodat we genoeg informatie hebben over jouw wensen en stijl.
  2. We doen zoekwoordanalyse, zodat, we de content optimaal aan laten sluiten op kansen. In overleg met jou gebruiken we de best scorende zoekwoorden.
  3. We gaan aan de slag met het schrijven van je teksten.
  4. Eventueel zorgen we voor ondersteunende Animaties, Visuals en Social Media uitingen.
  5. We integreren de nieuwe teksten meteen op je website, of je krijgt van ons de teksten inclusief metadata aangeleverd.
Nieuwsgierig wat we als SEO tekstschrijver voor jouw webteksten, Social Media en/of blogs kunnen doen?

Wij helpen jou graag, want teksten schrijven is onze passie. Plan een vrijblijvende kennismaking in via de onderstaande button.

Toch liever eerst zelf aan de slag? Lees dan onze tips om te Beginnen met SEO

Start een gesprek

Stuur een Whatsapp

Doe een online (aan)vraag