Social Media Manager

De Social Media Manager, jouw geheime wapen voor structurele online zichtbaarheid.

Herken je dat? Je wilt als ondernemer op Social Media aanwezig zijn maar je weet niet waar je klanten zitten en hoe je moet beginnen. Je hebt gehoord dat het goed is om veel aanwezig te zijn op Social Media. Je wilt misschien ook wel adverteren, maar hoe pak je dat aan?  

Goed nieuws daar kan een Social Media Manager jou bij helpen. Hoe? Door je te adviseren over de strategie en welke Social Media kanalen jij kunt inzetten om jouw product of dienst bij de doelgroep te promoten.  

Content online zichtbaarheid

Loop jij nog klanten mis?

Uit onderzoek is gebleken dat ondernemers minstens 6 uur per week besteden aan hun Social Media uitingen. Het is een arbeidsintensieve activiteit, maar je weet dat het ook veel leads oplevert. Realiteit is dat het er vaak toch bij in schiet om structureel content te plaatsen, of de inspiratie is op. Wist je dat je klanten misloopt, doordat je te weinig consequent bent?

Dat moet anders en het mooie is: dat kan ook! 

Dankzij een Social Media Manager hoef je geen klanten meer mis te lopen. Je kunt ze door een structurele aanpak juist weer naar je toe trekken. 

De Social Media Manager zorgt voor de strategie, de uitingen, de visuals, de juiste hashtags en advertenties. 

Het enige wat je nog rest, is om alle uitingen goed te keuren waarna ik zorg voor plaatsing van de berichten. 

Onze aanpak voor jouw impact op Social Media

joan de vuijst

Contentcreatie en Contentstrategie

Onze social media manager Mathia van Soest, Esmee Kluft of copywirter Joan de Vuijst zorgen voor inspirerende content. Zij gaan graag aan de slag voor jou. Om jouw Social Media uitingen goed te verzorgen hebben we allereerst informatie nodig over je bedrijf en de persoon achter het bedrijf. Aan de hand daarvan wordt de strategie bepaald en stellen we een contentkalender op. Deze wordt aan jou voorgelegd ter controle.  

Vervolgens schrijven wij de geoptimaliseerde content en zoeken we ondersteunende visuals. Als Social Media Manager gebruiken we daar de beste tools voor, denk aan MeetEdgar en Buffer.

Vind je het misschien ook tijd worden om breder na te denken over hoe je meer online zichtbaar kan worden? Dan is ons pakket Online zichtbaarheid misschien iets voor jou.

Bijpassende visuals uitzoeken

Om alle Social Media uitingen krachtig neer te zetten heb je ondersteunende visuals nodig. Belangrijk hierbij is dat je dit afwisselt tussen echte foto’s van jou en je bedrijf en soms een stockphoto. Immers, klanten zien liever échte foto’s van jou dan de gelikte plaatjes die niet op jou slaan. Ook daarbij kunnen we je helpen door je in contact te brengen met de juiste fotograaf of door een beeldbank te creëren. 

Adverteren op Social Media

Zie jij ook zo vaak op Instagram een advertentie voorbij komen? Vaak is het een product wat je niet écht nodig hebt, maar wat wel je interesse wekt op het moment dat je hem te zien krijgt.  

Dat is nou goede marketing. Doordat jij weet waar je doelgroep zit kun je op dat Social Media kanaal een advertentie zo specificeren  dat bijvoorbeeld alleen maar vrouwen in de leeftijdscategorie 30-35 jaar jouw advertentie te zien krijgen. Als Social Media Manager verzorgen we al jouw advertenties op ieder gewenst kanaal. 

Ben jij klaar voor een Social Media Manager?

Dan heb jij een Social Media Manager nodig. Zodat je vanaf nu geen klanten meer misloopt. Hoe zou dat zijn?

 

Zullen we van start gaan?
Vraag dan een offerte aan of plan een vrijblijvende kennismaking in en vraag naar de Social media pakketten. 

Gun jij jezelf een Social Media Manager?

Start een gesprek

Plan een videogesprek

Vraag informatie aan

Je krijgt binnen 24 uur een reactie