De Social Media Manager als je geheime wapen voor online zichtbaarheid.

Herken je dat? Je wilt als ondernemer op Social Media aanwezig zijn maar je weet niet waar je klanten zitten en hoe je moet beginnen. Je hebt gehoord dat het goed is om veel aanwezig te zijn op Social Media. Je wilt misschien ook wel adverteren, maar hoe pak je dat aan?  

Goed nieuws daar kan een Social Media Manager jou bij helpen. Hoe? Door je te adviseren over de strategie en welke Social Media kanalen jij kunt inzetten om jouw product of dienst bij de doelgroep te promoten.  

Shift Office Support Caroline van Aart

Loop jij nog klanten mis?

Dat moet anders en het mooie is: dat kan ook! 

Dankzij een Social Media Manager hoef je geen klanten meer mis te lopen. Je kunt ze door een structurele aanpak juist weer naar je toe trekken. 

De Social Media Manager zorgt voor de strategie, de uitingen, de visuals, de juiste hashtags en advertenties. 

Het enige wat je nog rest, is om alle uitingen goed te keuren waarna ik zorg voor plaatsing van de berichten. 

Onze aanpak voor jouw impact op Social Media

Contact Caroline van Aart

Contentcreatie en Contentstrategie

Om jouw Social Media uitingen goed te verzorgen heb ik allereerst informatie nodig over je bedrijf en de persoon achter het bedrijf. Aan de hand daarvan wordt de strategie bepaald en stel ik de contentkalender op. 

Vervolgens schrijf ik de geoptimaliseerde content en zoek ik ondersteunende visuals. Als Social Media Manager gebruik ik daar de nieuwste tools voor, waaronder Buffer.

Vind je het misschien ook tijd worden om breder na te denken over hoe je meer online zichtbaar kan worden? Dan is ons pakket Online zichtbaarheid misschien iets voor jou.

Bijpassende visuals uitzoeken

Om alle Social Media uitingen krachtig neer te zetten heb je ondersteunende visuals nodig. Belangrijk hierbij is dat je dit afwisselt tussen echte foto’s van jou en je bedrijf en soms een stockphoto. Immers, klanten zien liever échte foto’s van jou dan de gelikte plaatjes die niet op jou slaan.

Adverteren op Social Media

Zie jij ook zo vaak op Instagram een advertentie voorbij komen? Vaak is het een product wat je niet écht nodig hebt, maar wat wel je interesse wekt op het moment dat je hem te zien krijgt.  

Dat is nou goede marketing. Doordat jij weet waar je doelgroep zit kun je op dat Social Media kanaal een advertentie zo specificeren  dat bijvoorbeeld alleen maar vrouwen in de leeftijdscategorie 30-35 jaar jouw advertentie te zien krijgen. 
Als Social Media Manager verzorg ik al jouw advertenties op ieder gewenst kanaal. 

Ben jij klaar voor een Social Media Manager?

Dan heb jij een Social Media Manager nodig. Zodat je vanaf nu geen klanten meer misloopt. Hoe zou dat zijn?

Zullen we van start gaan? Plan dan nu een vrijblijvende kennismaking. 

Lees ook onze artikelen over Social media

Gun jij jezelf een Social Media Manager?

Boek een online adviesgesprek

De snelste manier om te starten
Contact Caroline van Aart

SHIFT OFFICE SUPPORT

Interim Assistant – Virtual Assistant – Growth Hacking

ALGEMENE VOORWAARDEN

PRIVACY STATEMENT

© SHIFT OFFICE SUPPORT | KVK 75032910