Team

Het team van Shift Office Support

Het team van Shift bestaat uit Virtual Assistants, Professional Organizer, Social Media expert en Growth Expert. Het team staat aan jouw kant om op z’n Rotterdams de mouwen op te stropen en de groei van je bedrijf een boost te geven. Zo houd jij tijd en focus over voor de andere leuke dingen in het leven.

Eigenaar & assistant

Na ruim 17 jaar in vaste dienst te hebben gewerkt in het bedrijfsleven en bij de overheid, ben ik in 2019 gestart met Shift Office Support. Het team van Shift is sindsdien flink gegroeid. 

De bedrijfsnaam en het logo zijn een knipoog naar mijn liefde voor de racerij en snelle auto’s. Al sinds ik een klein meisje was kijk ik naar Formule 1 races, DTM en de 24 uur van Le Mans.  

Ik ben een doortastende assistant en tekstschrijver, die altijd in de hoogste versnelling aan de slag gaat. Ik houd ervan om zaken te signaleren en deze proactief op te pakken. Niet lullen maar poetsen zoals ze in Rotterdam zeggen. Laat dat nou ook net mijn lievelingsstad zijn en het plaatje is compleet.

Mijn missie is om er als virtual assistant voor te zorgen dat jij weer focus krijgt door veel bijzaken bij je weg te nemen. Dit doe ik met plezier, snelheid en een nuchtere instelling.

organize expert

Organize expert

“Als organize expert ondersteun ik ondernemers met office support en help hen om weer grip en overzicht te krijgen op hun werkzaamheden en (volle) agenda. Het is fijn om onderdeel te mogen uitmaken van dit team. 

Samen kijken we wat prioriteit heeft en welke werkzaamheden ik jou uit handen kan nemen. Ik zorg voor overzicht waardoor jij meer rust in je hoofd krijgt en weer tijd en energie hebt om aan je bedrijf te werken. Jij doet wat jij het liefste doet en de overige werkzaamheden kun je met een gerust hart aan mij over laten.

Wil jij een keer sparren wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met me op. 

Ik denk graag met je mee.”

joan de vuijst

Tekst en content specialist

“Ik help je bij de groei en het succes van jouw bedrijf door conversiegerichte content te maken. 

Met mijn kennis en ervaring als trainer in communicatie-voorkeuren zorg ik voor teksten die begrijpelijk zijn, lezers verder helpen en ze aanzetten tot de aanschaf van jouw dienst of product.

Je kunt mij op maat inzetten voor:   

  • Het bepalen van strategie en aanpak:
  • Redigeren en herschrijven van al jouw teksten gericht op conversie en doelgroep.
  • Het ontwikkelen en schrijven van online trainingen en cursussen op basis van bestaande live trainingen of ander beschikbaar materiaal.
  • Schrijven van handleidingen, gebruiksaanwijzingen en Q&A zodat het werk nooit stilligt.
  • Online marketing en social media: ik schrijf je blogs en nieuwsbrieven. En van 1 blog maak ik genoeg social media content voor ongeveer een maand of langer waardoor het geschreven materiaal veel efficiënter wordt ingezet.

Als daadkrachtige organisator die complexe zaken simpel maakt breng ik jou structuur en rust. Ik ga proactief en zelfstandig aan de slag en heb aan een half woord genoeg.  Plan hier jouw kennismaking.”

Virtual expert

Hi ik ben Marrit Niewenhuizen. Plannen, regelen en coördineren is mijn sterke kant.

Met mijn enthousiasme, positieve houding, inlevingsvermogen en servicegerichtheid kan ik jouw bedrijf tot dienst zijn bij het implementeren van een project. Tevens kan ik de organisatie rondom workshops en trainingen uit handen nemen.

Ik kan ervoor zorgen dat je meer tijd bespaart en je kan richten op de core business.
Hierdoor zal je business groeien!

Ben jij toe aan een professioneel & enthousiast team die jouw business (online) verder helpt? Plan dan een kennismakingsgesprek.

Anita

technisch virtual assistant

Hi ik ben Anita van den Berg. 

‘Ik help je met de techniek van je onderneming, zodat jij de focus kunt houden op je klanten. Heb je nog geen website, online leeromgeving en/of e-mailmarketing? Maak van het webbeheer een urgentie en besteedt het uit. Door een brainstormsessie krijgen je ideeën vorm en worden ze in een overzicht en plan gegoten. Het wordt helder wat je wensen zijn. Ook kan ik aanpassingen op een bestaande omgeving verrichten. Laat je onderneming groeien, maar blijf wel online zichtbaar.

 

Ik denk actief met je mee, ben eerlijk en oprecht in onze samenwerking en vind het vooral belangrijk om een ieder in zijn kracht te laten staan.

 

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Plan dan een kennismakingsgesprek.

social media manager

Mijn naam is Mathia van Soest en voor een sterke social media aanwezigheid ben je bij mij aan het juiste adres. Met 8,5 jaar ervaring denk ik graag mee aan content en bedrijfsstrategieën om te helpen met meer leads en sales voor je bedrijf.

Je kunt mij inzetten voor:

– Contentstrategie bepalen en plan van aanpak.

– De stimulatie van het visite kaartje online naar het volgende level te brengen.

– Het volledig uit handen nemen van het hele social media gedeelte van je bedrijf waaronder: 

  • Ontwikkelen van content, teksten en graphics
  • Curatie van je platformen
  • Uitvoeren van een hashtag strategie
  •  Onderhouden van community.

Mijn kracht ligt in flexibiliteit, creativiteit en ik zit graag bovenop de nieuwste ontwikkelingen op social media gebied. Ben je geïnteresseerd om met mij aan de slag te gaan? Neem dan contact op.

allround virtual assistant

Hi, mijn naam is Hilde, ik ben een 30-jarige dame die samen met haar vriend als Digital Nomad over de wereld reist. 

 Ik heb 3+ jaar ervaring als Virtual Assistant, Management Assistant en Office Manager, waarbij ik o.a. HR, administratieve en klantenservice werkzaamheden uit heb gevoerd. Daarnaast heb ik een kleine twee jaar de Nederlandse tak van een (VA)-uitzendbureau onder mijn hoede gehad, wat onder meer account- en relatiemanagement, recruitment, payroll en acquisitie omvatte. 

Ik doe zelf niets liever dan de wereld ontdekken, en heb het geluk dat ik al een heleboel mooie herinneringen heb mogen maken. Denk hierbij aan met een motor door Sri Lanka, Uruguay en Ecuador reizen (alleen!), duiken in Borneo, de Filipijnen en Zanzibar, wonen in de bruisende steden Bangkok, Kaapstad en Buenos Aires en onontdekte parels ontdekken zoals Bangladesh, Sao Tome & Principe en Myanmar. De laatste twee jaar reis ik als remote werkende van zonnige plek naar zonnige plek terwijl ik toffe opdrachten uitvoer voor interessante bedrijven!

Als Virtual Assistant voor jouw organisatie kan ik helpen met allerlei randzaken zodat jij als ondernemer je kunt concentreren op wat belangrijk is: jouw bedrijf en de groei ervan. 

Plan een kennismakingsgesprek.

allround virtual assistant

Mijn naam is Melissa Wolters, 31 jaar en woonachtig in Den Helder. Op 19 jarige leeftijd ben ik zelf begonnen met ondernemen door middel van het opstarten van een eigen dansschool. In al deze jaren heb ik veel geleerd en weet ik als geen ander hoe lastig het soms is om alle ballen zelf hoog te willen houden. 

Naast het ondernemen ben ik jarenlang werkzaam geweest als office manager in de fashionlogistiek. Hier heb ik mijn administratieve kennis optimaal kunnen benutten en verder uit kunnen breiden. In 2021 heb ik er voor gekozen om mijn vertrouwde baan in loondienst op te zeggen en mij 100% te richten op het ondernemen!

Mijn doel als Virtual Assistant is om ondernemers meer rust te geven en overzicht te creëren door dagelijkse taken uit handen te nemen. Zo kun jij je als ondernemer weer focussen op wat voor jou belangrijk is! ”

Neem gerust contact met mij op. 

allround virtual assistant

‘Niet lullen maar poetsen’. Dat is er met de paplepel ingegoten. Mijn naam is Britt Brons en zoals de eerste zin waarschijnlijk al verraadt, kom ik uit Rotterdam.

Na jaren voor verschillende bedrijven gewerkt te hebben, ben ik gaan freelancen. Opdrachten doen die ik écht leuk vind! Ervaring heb ik als officemanager, project- en communicatiemanager, recruitment consultant en pr-consultant. De sectoren lopen uiteen van IT tot aan hospitality en media. Door mijn brede werkervaring kun je dus wel zeggen dat ik de cliché duizendpoot ben.

Ik hou ervan om nieuwe dingen te leren en mijn interesse ligt niet in één branche. Wat ik vooral wil is mensen een positief gevoel en vertrouwen geven door dingen uit handen te nemen. Wat ik het allerleukst vind is het regelen en organiseren. Daarnaast word ik blij van (klant)contact, werk ik secuur en maak ik dingen snel eigen.

Neem gerust contact op. 

virtual assistant

Na ruim 22 jaar in loondienst te hebben gewerkt, als teamleider en manager, was het tijd om het roer om te gooien en mijn vaste baan bij Ahold op te zeggen. Ik voelde een sterke behoefte om vanuit huis te gaan werken en vond direct een leuke baan bij een bedrijf in de solar sector. Vanuit huis beheerde ik onder andere de email, reageerde ik op de bedrijfs Whatsapp, had ik telefonisch contact met klanten, maakte de planning en had ik regelmatig contact met mijn leidinggevende over de bedrijfsvoering. En dat allemaal vanuit huis. Ik merkte dat dit mij erg goed ligt en kreeg de tip om eens na te denken of Virtual Assistant misschien iets voor mij was…

Ik besloot door te pakken en voor mezelf te gaan beginnen, als Virtual Assistant!

Door mijn jarenlange ervaring heb ik veel ervaring met wisselende werkzaamheden opgebouwd en weet ik als geen ander dat het voor een bedrijf een uitkomst is om werkzaamheden uit handen te kunnen geven, om je als ondernemer te kunnen richten op je core business… namelijk: ondernemen!

Ik kan mezelf kort omschrijven als: nauwkeurig, betrouwbaar, hardwerkend, leergierig en perfectionistisch. Ik help je bedrijf graag door werkzaamheden uit handen te nemen waar jij geen tijd voor heeft.

Neem gerust contact op. 

Barry van Aart

growth expert

Ik ben als mens altijd op zoek naar nieuwe ervaringen. Als Growth expert bij Shift Office Support geven ontmoetingen en samenwerking met mensen die zich willen ontwikkelen mij daarom veel energie.

Ik wil in mijn werkzame leven een verbindende rol spelen in het realiseren van verbetering en vernieuwing. Daarom heb ik me de afgelopen jaren verdiept in disciplines zoals Website design, Growth Hacking en Lean Startup.

Creatieve invalshoeken vinden, onconventionele tactieken, buiten bestaande kaders denken, initiatief nemen en mensen mee krijgen om planmatig verbeteringen te realiseren. Dat is een rol die mij ligt. 

Wil je inzicht in hoe je bedrijf online sneller kan groeien? Ik help je er graag bij.

Kunnen we ook met jou meedenken?