Virtual Assistant inhuren

Welkom bij Shift Office Support, dé plek waar ambitieuze ondernemers en groeiende bedrijven de perfecte ondersteuning vinden door het inhuren van een Virtual Assistant (VA). In de hedendaagse dynamische bedrijfswereld is efficiëntie de sleutel tot succes. Een Virtual Assistant van Shift Office Support kan die efficiëntie boost geven door tijdrovende administratieve taken uit handen te nemen, waardoor u zich kunt focussen op wat echt belangrijk is: uw bedrijfsgroei.

Wil jij een Virtual Assistant inhuren?

Heb je ondersteuning nodig bij dagelijkse administratieve taken, het beheren van jouw e-mail en agenda, of specifieke projectondersteuning? Onze professioneel getrainde Virtual Assistants bieden op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij jouw zakelijke behoeften. Bij Shift Office Support begrijpen we dat elke onderneming uniek is. Daarom werken we nauw met jou samen om een persoonlijke aanpak te garanderen die naadloos aansluit bij jouw zakelijke doelstellingen.

Ontdek hoe een Virtual Assistant inhuren jou niet alleen tijd bespaart, maar ook jouw productiviteit verhoogt en de kwaliteit van jouw werk verbetert. Blader door onze site voor meer informatie over onze diensten en laat ons jou helpen de volgende stap in jouw bedrijfsgroei te zetten. Met Shift Office Support aan jouw zijde ben je altijd een stap voor in de competitieve markt.

Welke taken uitbesteden aan een Virtual Assistant?

Het inhuren van een Virtual Assistant (VA) bij Shift Office Support kan een gamechanger zijn voor jouw bedrijf. VA’s zijn veelzijdig en kunnen een breed scala aan taken uitvoeren, waardoor jij meer tijd kunt besteden aan het groeien van je bedrijf en het nastreven van jouw passies. Hier zijn enkele veelvoorkomende taken die je met vertrouwen kunt uitbesteden aan een Virtual Assistant:

 1. Administratieve ondersteuning: E-mailbeheer, agendabeheer en data-invoer
 2. Klantenservice en relatiebeheer: Documentbeheer, telefonische ondersteuning en klantenservice
 3. Marketing en sociale media: Content creatie, sociale media beheer en marktonderzoek
 4. Financiële taken: Boekhouding en budgetbeheer
 5. Projectmanagement: Planning en opvolging van deadlines
 6. Persoonlijke taken: Reisplanningen,  en online aankopen

Hoe kan ik een Virtual Assistant inhuren bij Shift Office Support?

Het inhuren van een Virtual Assistant (VA) bij Shift Office Support is erg eenvoudig. Dit proces is persoonlijk ontworpen om jou snel en efficiënt van de nodige ondersteuning te voorzien. Hieronder vind je een stapsgewijze handleiding om je te helpen voor een Virtual Assistant inhuren die perfect bij jouw zakelijke behoeften past:

Stap 1: Bepaal je behoeften: Denk na over welke taken je wilt uitbesteden aan een Virtual Assistant. Dit kan variëren van eenvoudige administratieve taken zoals agendabeheer en e-mailbeheer tot meer complexe projectondersteuning. Een duidelijk beeld van jouw behoeften helpt ons om de beste match voor je te vinden.

Stap 2: Neem contact op: Neem contact op of plan een kennismakingsgesprek in via Calendly. Het kennismakingsgesprek richt zich op zowel de werkzaamheden als de persoonlijkheid die bij jou zou passen. Want in een 1 op 1 samenwerking is niets zo belangrijk als de persoonlijke klik met elkaar. Na het gesprek gaan we direct binnen ons team op zoek naar de juiste VA voor jou.

Stap 3: Voorstel en overeenkomst Op basis van het persoonlijk gesprek stellen wij een voorstel op dat is afgestemd op jouw specifieke behoeften. Na jouw goedkeuring sturen we een overeenkomst op, die zowel de details van de diensten als de tarieven en voorwaarden omvat.

Stap 4: Onboarding Zodra de overeenkomst is ondertekend, beginnen we met het onboarding-proces. Jouw nieuwe VA zal bekend worden gemaakt met jouw bedrijf, je werkwijzen, en specifieke behoeften. We zorgen voor een soepele overgang zodat je VA direct effectief kan zijn binnen jouw organisatie.

Stap 5: Ondersteuning en feedback Na de start van de werkzaamheden blijft ons team beschikbaar voor ondersteuning en om feedback te verzamelen. Wij geloven in een proactieve benadering om te zorgen dat onze diensten optimaal blijven aansluiten bij jouw behoeften.

Shift Office Support in het kort:

 • We voeren taken slim & snel voor je uit, altijd in overleg; 
 • Graag denken we actief met je mee, zodat je nooit meer over een idee of aankoop hoeft te twijfelen; 
 • Wij zorgen ervoor dat je minder in je bedrijf werkt maar juist tijd hebt om aan je bedrijf te werken;
 • Je hebt altijd overzicht door onze slimme actielijst; 
 • En….heb je toch even stress omdat je koffie over je toetsenbord is gegaan of wat dan ook, weet dan dat je ons ook altijd kunt bellen of om even stoom af te blazen want wij zijn er voor je.
Virtual Assistant inhuren

Voordelen van een Virtual Assistant inhuren

Een Virtual Assistant inhuren? Een VA van Shift Office Support brengt tal van voordelen met zich mee die de efficiëntie en groei van jouw bedrijf aanzienlijk kunnen verhogen. Een van de meest significante voordelen is de kostenbesparing. Door een VA in te zetten, vermijd je de vaste kosten die gepaard gaan met een fulltime werknemer, zoals kantoorruimte, apparatuur, en werknemersvoordelen. VAs worden alleen betaald voor de uren die ze werken of voor specifieke taken, wat hen een bijzonder kosteneffectieve oplossing maakt.

Daarnaast kun je met een VA jouw productiviteit verhogen. Zij nemen routinematige en tijdrovende taken van je over, zodat jij en je team zich kunnen concentreren op activiteiten die direct bijdragen aan het bedrijfssucces. Dit leidt tot een efficiënter gebruik van je tijd en middelen. Bovendien hebben VAs bij Shift Office Support vaak een breed scala aan vaardigheden, van administratieve ondersteuning tot complex projectmanagement en klantenservice. Dit stelt je in staat om op aanvraag toegang te krijgen tot gespecialiseerde vaardigheden zonder meerdere mensen aan te nemen. Deze vaardigheden helpen om je bedrijf sneller te schalen, waardoor je ook effectiever kunt groeien.

Een andere belangrijke voordeel is de verbetering van de werk-leven balans. Door taken uit te besteden, verminder je de druk en verbeter je de persoonlijke tevredenheid, wat leidt tot meer motivatie en lagere burn-out tarieven binnen je team. Ook bieden VA’s continue ondersteuning; omdat ze vaak diverse werktijden hebben, kunnen ze taken uitvoeren buiten de normale kantooruren om, wat je bedrijf de mogelijkheid biedt om 24/7 operationeel te zijn zonder extra kosten.

Kortom, het inhuren van een Virtual Assistant van Shift Office Support biedt een flexibele, kosteneffectieve manier om jouw bedrijf te ondersteunen en te laten groeien. Ongeacht de aard van de benodigde ondersteuning, een VA kan een waardevolle aanwinst zijn voor je team.