Je zoekt een virtual asssitant

Wij helpen je aan de juiste VA

Met onze Virtual Assistant Matching

Ook voor jou kunnen wij de juiste VA vinden met onze 
Virtual Assistant Matching. 

Als ondernemer heb je ontzettend veel ideeën, maar door tijdgebrek krijg je ze helaas niet uitgevoerd. Hartstikke zonde! Dit kun je oplossen door de inzet van een Virtual Assistant. Iemand die met je meewerkt, je begrijpt en met wie je kunt sparren. 

Hoe werkt Virtual Assistant Matching?

Als je op zoek bent naar de juiste Virtual Assistant voor jouw bedrijf, neem dan contact met ons op. Wij gaan met je in gesprek zodat we een goed beeld hebben van jou en je bedrijf. Hierbij letten wij op jouw persoonlijkheid, het soort bedrijf, de diversiteit aan taken en met welke tools gewerkt wordt. Zodra we dat in beeld hebben zoeken wij in ons netwerk naar de perfecte Virtual Assistant voor jou. Jullie maken daarna kennis, live of via Zoom/Teams en wanneer het een match is kunnen jullie als team van start.  

Wat kost Virtual Assistant Matching? 

De matching kost jou verder niets. Het enige wat je betaalt is het uurtarief wat de gematchte Virtual Assistant hanteert.  

Wat nou als het geen match is? 

Als jullie samen geen match zijn, geef het dan direct bij ons aan dan gaan wij kosteloos en vol gas op zoek naar een andere Virtual Assistant binnen ons netwerk. 

tekstschrijver

Onze opdrachtgevers:

Neem contact op om gematcht te worden!

Doe een online (aan)vraag

Je krijgt dezelfde dag nog reactie

  Virtual Assistant contact Caroline van Aart

  SHIFT OFFICE SUPPORT

  Interim Assistant – Virtual Assistant – Growth Hacking

  ALGEMENE VOORWAARDEN

  PRIVACY STATEMENT

  © SHIFT OFFICE SUPPORT | KVK 75032910